Ochutnejte naše čaje

Jen nejvzácnější odrůdy čaje z mlhou zahalených hor Číny jsou surovinou pro získávání lahodného nápoje, kterým žlutý čaj je. V době císařských dynastií Ming (1368 – 1644) a následné dynastie Qing (1644 – 1911) byl určen především na císařský stůl.

Koncové pupeny se opraží na velkých pánvích, aby se zabránilo jejich oxidaci. Pak se nechají ve lněných pytlích pomalu schnout. Podrobnější postup, jak získat žlutý čaj, je v každé provincii trochu jiný a je přísně utajován. I množství pro vývoz této odrůdy mimo Čínu je limitováno.

Zlatavé aroma a medová chuť

Zastavte se i Vy v běhu všedního dne a vychutnejte si přírodní aroma tohoto jedinečného čaje, který v našem eshopu můžete zakoupit. Žlutý čaj má zlatou průzračnou barvu, netmavne a lahodně medově chutná. Příznivě ovlivňuje naše tělo i mysl. Obsahuje velké množství antioxidantů, zpomaluje proces stárnutí organismu a příznivě působí na uklidnění ve stresových situacích.

Ohodnoťte příspěvek
- No Comments on this Post -